Ne Zamandır Yazmıyorum Neler Oldu Neler...


         Merhabayın!
         Ve bu ayın en kıdemli oyuncusunu açıklıyorum; Şans.
Önce kötü şans ile başlayalım. Bilirsiniz kültürümüzde yazlık diye bir kavram vardır. Biz de hayatımızın belli kısımlarında belli yerlerde bir yazlık kiralayan bir aileyiz. Özellikle kiralayan diyorum çünkü şu kira meselesi nedir be kardeşim! Fakirliğin gözü kör olsun! Para takıntısı olan biri değilim ama belli şeyler içinde kullandığımız araç ortak sanırsam dimi, kaçamıyoruz şu meretten. Neyse kötü şans ile başlayalım bu diğer konuya gelicem. Yazlık diyorduk, evet yazın sonu sıcak bir yaz günüydü, mal sahibimiz aradı Almanya'dan. Şaka değil gerçek, Almanya'dan! Gelicekmişte, taşınıcakmışta, falan filan... Yeni bir yazlık ev bakmaya başladık. Sırf masraf. Neyse bulduk taşınıyoruz vsr. derken benzer bir olay kışlık evimiz için gerçekleşti. Mal sahibimizin oğlu evleniyor. Yok artık, oha, şaka mı bu vbz. (küfürler dahil) tepkileri verdikten sonra yeni bir ev bulduk. Nitekim taşındık da. Ve şuanda yeni odamdan ilk yazımı paylaşıyorum ki önümüzdeki yazılarda fiyakalı bir yazı masası fotoğrafı paylaşıcam size.
          Şimdi gelelim iyi şansa. İşler açıldı maaşallah haftanın 4-5 günü çekim vsr. derken. Durgunluk anını bekler olduk büyük projelerimizde ilerlemek için. Güzel güzel. Daha yoğun günlere inşallah...
          Daha büyük şanlar da var. Arkadaşlarım! Onların birer birer daha da çok farkına varıyor şükrediyorum. Şükretmek kelimesine takılmayın çok. Şansa, kadere, zamana, inanıp- inanmadığınız tüm enerjilere, ihtimallere şükrediyorum!
           Yeni arkadaşlara da sesleniyorum. Yeni ve değerli arkadaşlar edindim. Çok değerliler gerçekten. Olur da okursanız burdan kendi payınızı çıkartın!
            Şimdi bu ''6. Sınıf - Atatürk'e Mektuplar'' ödevini burada sonlandırıp yeni bir yazıya başlıyorum...




Unknown Web Developer

Morbi aliquam fringilla nisl. Pellentesque eleifend condimentum tellus, vel vulputate tortor malesuada sit amet. Aliquam vel vestibulum metus. Aenean ut mi aucto.

Hiç yorum yok :