Yeni Bir Başlangıç!


Okurken dinlenmeli...  https://www.youtube.com/watch?v=8W8c06aqv8U
 
         Herkese değil bu merhaba,
         Yokluğunda bir şeyler eksik! Unutmadan yaşa bunu. Paylaşmayı, sevmeyi, teşekkür ve mutlu etmeyi unutma. Saygı göstermekten, anlamaya çalışmaktan, yanılmaktan korkma! Kaçma! Koş koşabildiğin kadar ama asla kaçma! Her şey yaşamak. Her an değerli. Nefes alabildiğin, canının acıdığı veya yorulduğun her an yaşıyorsun, hisset yaşadığını. Çünkü unutma hissettikçe yaşıyorsun.
         Sevmeyi de, acı çekmeyi de işte tam da bu yüzden seviyorum. Seni sevebiliyorum. Bir yandan onları da çok sevebiliyorum. Ve inan her aşkın mutsuzluğu ile yaşıyor, onlar ile büyüyorum. Aşk dediğim kelimeyi ise sevipte sevilmediklerim olarak açıklıyorum.
          Bekle de iyice aşık olayım sana. Sonra belki bir müzik çalar ve sen kapıyı açarsın. Sonra da bu aşkın mutlu yüzünü tadarım. Ama önce izin ver de şöyle hakkıyla bir aşık olayım sana.
          
Diğeri bitince de bunu dinlersin bence...  https://www.youtube.com/watch?v=i6gxYgX2rxo

       Şimdi gelelim şu konuya. Biliyorsunuz taşındım. Ve biri (kendini biliyor) dedi ki; Yeni bir yere taşınınca, yeni bir başlangıç yapacakmış gibi hissetmiyor mu insan?
       Doğrudur hissediyor. Yeni başlangıçlar yapıyorum. Baya bir alışveriş yaptım öncelikle. 5 Metrekarelik bir odadan geldiğimden ötürüdür ki eşyam yoktu pek evde. Şimdi de farklı değişimler arayışı içerisindeyim. Yeni arkadaşlardan bahsetmiştim. Yeni melodiler de getirdi onlar bana. Ve her zamanki gibi yeni bir kadın var aklımı meşgul eden.
      Yeni bir başlangıç yapıyorum evet. Ama bu bana kendiliğinden geldi. Hayatımı yoluna koyabilmem için tüm olanaklar sağlanıyor sanki. Sırf bu yüzden her ne kadar kaçsam da bu sefer aşkın ikinci yüzünü de görmek istiyorum. Hayat bu; hiç bir zaman sevilmeyiz sevdiğimiz kadar ama olur da, severse beni kazayla bu yazının sonuna bir fotoğrafımızı eklerim. Söz olsun size.

Siz de çok sevmeyi unutmayın!
had*
09.10.2016



Unknown Web Developer

Morbi aliquam fringilla nisl. Pellentesque eleifend condimentum tellus, vel vulputate tortor malesuada sit amet. Aliquam vel vestibulum metus. Aenean ut mi aucto.

Hiç yorum yok :