Neler oluyor bir bilseniz.




           Neler oluyor bir bilseniz, bilseniz de bana da anlatsanız. Günler uzun, yapmam gereken bir yığın şey. Haberlerde bir yığın haber, hepsi kötü. Kar yağıyor, hava soğuk, soğuğu seviyorum.
           Durup durup resimlerine bakıyorum. Yeter deyip, dışarı çıkıyorum. Bakırköy küçük, aslında büyük de üşeniyorum, biraz da üşüyorum. Bakmadığım köşelere bakıp fotoğraflıyorum. Canım sıkılıyor bir iki mesaj atıyorum, özlüyorum. Bir telefon geliyor, dostlar ile buluşuyorum. Biraz neşem yerinde, durup durup gülüyorum bütün gün gülemediklerimi gülüyorum. Garip.
          Söylemesem de, en yakınlarımdan biri o, anlamaz mı? Oraya gidelim diyor, yakın olalım diyoruz. Gidip de geri dönüyoruz. Elde var sıfır. Saçma sapan kuruyorum kafamda. Bu cümleleri yazmak geliyor aklıma, yazıyorum.  Maksat burda bu hikayeyi gelecekteki bana okutmak. Siz de şu karelere bakın bari. Zahmet edip okudunuz bu yazıyı. 





















Unknown Web Developer

Morbi aliquam fringilla nisl. Pellentesque eleifend condimentum tellus, vel vulputate tortor malesuada sit amet. Aliquam vel vestibulum metus. Aenean ut mi aucto.

Hiç yorum yok :