Nerden baksan 3 poğaça yedim



         Biri de çıkıp demiyor bana ne diye. Bana ne kardeşim 3 poğaça yediysen. Bunu diyecek olan bir arkadaş varsa da ona iki çift lafım var; Yanında ıvır zıvır kurabiyelerden de nerden baksan 3-5 tane götürdüm.
         Yazıyı buraya kadar okuyup bırakanlar ucuz kurtardı. Asıl şimdi başlıyor!
Önce müziği alalım; Yine bir Sofar Performansı  Can Kazaz - Nereye Gidiyoruz http://www.youtube.com/watch?v=bNrq90k4pH4
        Bu güzel Can Kazaz performansını dinleyerek çıktım evden. Yeterince erkendi. 1 Saat sonra iptal ediceğimiz provaya yetişmek için de ufaktan aceleyle çıktım. Bir iki mesaj attım. Bir arkadaş da gelicekti, bekleyecek gibi oldum sonra dolmuş kalktı, ben de bütün eşşekliğim ile oturmaya devam ettim. Neyse zaten canım dünden sıkkın. Biraz patırdı olucaktı, iyi gelir. Gelmedi. Ben neler yapmışım meğer! Bir dediysem iki denmiş. İki dediklerim zaten üçle çarpılmış. Korktum, kızdım derdimi anlattım. Hak vermelerini beklemedim de benim tarafımdan da başka bir türlüydü işte konu. Sonra çok güldük tabi. Dans ettik, sonra yine dans ettik. Eve geldim şimdi ne yazıcağımı bilemedim. Böyle yine kendi kendime konuştum sıktım sizi. Bu ne kardeşim diye de sitem etmiyesiniz diye, hazırlamakta olduğum bir şakının sözlerini paylaşıcam sizinle. Telif filan zaten hikaye ya ülkemizde. Ben daha sözlerin yarısını yazmadan baylaşırım bloğumda. Yine okudunuz ya, valla cansınız!

Sözü var Bestesi yok (Bir mırıldanması var tabiki de fikirlere açığız) :D

Sen Yoktun

Ayıldım geceden kalma günde 
Birde kendi evimde 
Yatak soğuk 
Sen yoksun 

İçim karışık dolabım gibi 
Gitmişsin sen sabahın körü 
Ben körkütük 
Sen yoksun 

Ararım seni her hecede 
Gece bekledim pencerede 
Bi küçük bitti 
Sen yoksun 

Yapma tut hadi elimi 
Bu kabus bile artık bitmeli 
Uyandım 
Sen yoktun
Harutyun Arto Davulciyan

Unknown Web Developer

Morbi aliquam fringilla nisl. Pellentesque eleifend condimentum tellus, vel vulputate tortor malesuada sit amet. Aliquam vel vestibulum metus. Aenean ut mi aucto.

Hiç yorum yok :