15 Eylül Çarşamba (Biraz "SALT" bir gündü !)


            Günü erkenden başlattım, gözlerimi açar açmaz bilgisayarımı da açtım, kahvaltı sonrası bazı fotoğrafları tekrar düzenleyip hem facebook hesabımda hem de burada paylaştım. Daha sonra evde yalnız kalmamı fırsat bilip Angelina Julie 'nin yeni filmi SALT ' ı izledim. Mükemmeldi.


Angelina J. mükemmel bir oyuncu olduğunu kanıtlamış


          Gün bitiyor, o da gidiyor, ve artık biraz korkuyorum, çünkü o artık burayı biliyor... Neyse bu çok da kötü bir şey olmasa gerek, sonuçta biliyor onunla ilgili düşündüğüm her şeyi ve yalan dolan da yok sizinle aramda.
          Öğleden sonra Rafi arkadaşım geldi. Uzun süredir görüşmüyorduk, baya özlemişim. Birde hafta sonu K. Kıbrıs'a gidiyor. O da artık "Kıprıs" lı olacak... :) Dışarıda biraz zaman geçirdik ve kendimi saat 23:00 civarında eve attım...
         Ve şu ana dek msn, twitter, formspring, facebook derkennnn baktım geç oluyor uykum geldi, hafif de içim kıyıldı şu bloğumu yazayım da tatlı tatlı hayallere dalayım dedim , gözlerimi kapatıp.  :)


Hadi kendinize çok özenle bakın :P

Son satırlar özel olmalı unutmuşum hemen ekliyorum...

Hayat senin saçlarının bir teline bağlı olsa gerek.
Yoksa nasıl bu kadar değerli olurdu nefes almak ?
 

 

Harutyun Davulciyan

Harutyun Arto Davulciyan Web Developer

Morbi aliquam fringilla nisl. Pellentesque eleifend condimentum tellus, vel vulputate tortor malesuada sit amet. Aliquam vel vestibulum metus. Aenean ut mi aucto.

Hiç yorum yok :