BAU Sinema - Televizyon Öğrencisiyim... !


Bu güne daha uygun bir başlık bulunamazdı herhalde ;

Resmen Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema - Televizyon Öğrencisiyim... !

Erkenden uyandırıldım...
Kahvaltımı yapar yapmaz duş aldım ve kasayı yeni gelen 1 TB lik hard discimin takılması için bilgisayarcıya bıraktım. Bende hallederdim ama uğraşmak istemedim açıkçası... Ercan abim ile sohbet etmek onu kızdırmak çok farklı bir keyif... =)

Üniversiteye girer girmez son sınıftan bir kaç öğrencinin beni tanıması ve adımla hitap etmeleri beni onurlandırırken, annemi pek bir havaya sokmuştu artık...
Ödemeyi yaparken kraliçe gibi davranılan mali işlerden çıktık kayıt için ana binaya geçtiğimizde ise velilerin hiç bir önemi yoktu artık. Herkes onlar yokmuş gibi davranırken çok eğleniyordum açıkçası. Teferruatlı işleri bitirdik ve kimlik kartımı dahi aldım!

Canımı sıkan bir olay vardı tabi;
Seviye belirleme (İngilizce) ve hazırlık geçme sınavı. Bu sınav gözümü korkutuyor açıkcası bayramda biraz çalışıcam. Yapacak birşey yok. Ama umarım ben kendimi bayrama empoze etmişken ailemden erkenden çalış baskısı yaratılmaz ve isteğimi boğazımda bırakmazlar!

Saat 01.11 yani yaklaşık 19 saat sonra provam var iyice dinlenmeliyim ama nedense bunu gece değil gün içersinde pinekleyerek yapmak ve kendimi suyun içersinde büzüştürerek güzelleştiğimi sanmak istiyorum!

Ayrıca "O"nu görecek olmak da çok mutlu ediyor beni. Özlüyorum bir mesaj dahi atmıyorum artık rahatsız veya meşgul etmek de istemiyorum. Kendimi daha fazla küçük düşürmek de. Ama ne kadar daha dayanabilirim bu duruma bilmiyorum. Umarım ondan mesaj veya bir tepki beklediğim için kendimi çektiğimi filan düşünmüyordur...

Neyse, gel gelelim bu günü de kazasız belasız atlattım. Oyun oynuyorum hafiften ve bir andan da günlüğümü yazıyorum. Resmi olarak "0" gözükse de takipçilerim oluşmuşumudur acaba merak ediyorum :)

Acaba onaylamadıklarım okumasa mı? :P
O zaman da sizin için heyecanı kalmaz dimi...

İyi geceler demeden önce bu gün öğrendiğim pek bir gereksiz bilgiyi paylaşayım...
Bir yere asılırken (kollarınız ile vücudunuzu yer çekiminin tersi yönüne çekmek) kollarınızı kalp seviyenizden yukarı çıkartmayın... Böylece kan basıncı artmaz ve yorulma ve kasılmalardan kaçmış olursunuz :P

Hadi sağlıcakla kalın...

İyi geceler...
Harutyun Davulciyan
Harutyun Arto Davulciyan Web Developer

Morbi aliquam fringilla nisl. Pellentesque eleifend condimentum tellus, vel vulputate tortor malesuada sit amet. Aliquam vel vestibulum metus. Aenean ut mi aucto.

Hiç yorum yok :