Yazacak çok şey varmış


            Merhabalar,

           Sanki içime doğmuş gibi söyledim dün "yarın yazacak çok şey olacak gibi" diye. Sabah gayet geç kalktım ve tamda sevdiğim gibi kahvaltı masam hazır, ekmek kokusu burnuma geliyordu. Uzun zamandır ertelediğim tatil fotoğraflarını düzenledim. Gerçi size önceden eklemiştim ama yeni düzenlemeler yaptım ve bir tanesi çok hoşuma gitti sizinle de paylaşmak isterim.
Nora çekmişti... Ufak bir Coller Correction ile bu hale geldi...

               Öğlen olunca Bahçeşehir Üniversitesine oryantasyona gittim. Ali Atıf Bir hocamızı yakından tanımak ve konuşmasını dinlemek çok büyük zevkti. Daha sonra küçük kuzenlerimi görmek üzere kurtuluşa doğru yol aldım. Çok tatlılardı, biraz zayıflamışlar. Yazdı tabi yaşları da küçük harekettendir normaldir bir de az yiyorlar çektiriyorlar annelerine. Hastalık da atlatınca tam minnoş olmuşlar ...  :)


              Saat yedi buçuk gibi doğru taksime. Küçük bir çalışma vardı kafamda "O"na verecektim. Daha doğrusu bir arkadaşın yardımı ile çantasına koymayı planlıyordum. Ama olmadı daha mükemmel olmalıydı. Neyse planı yapmıştım ama yarına kalmıştı artık. Neyse, dedim. Yarın veririm. Prova sırasında öğrendim ki son provaymış bu gün. Cumartesi de yola çıkıyoruz. Sevan abi bilmediğinden bir iki espri yaptı "O" yanındayken bana, onunla ilgili. Çok komik bir durum da oluştu. Üstelik bana "Böyle güzel bir kıza bir şiir yazsana, ne biçim şairsin sen" dedi. :)

            Şair filan değilim ama, kör de değilim böyle bir güzellik zaten ondan başkasında yok, hayatımın anlamı...
           Yine akşam akşam yola çıktığımdan beri ona adadığım tüm parçaları dinliyorum. Anlayacağınız çok doluyum yine. Hani ilham denilen duygu yoğunluğu üstümde. Bir iki bir şey karalıyım da altına ekliyeyim dedim bu yazının...


        


Bir uçurtmam var benim,
Rüzgara küsmüş.
Onsuz olmaz dedim,
Onsuz olmaz dedi.
Savurur beni dedi,
Savursun dedim.
Korkutur beni dedi,
Korkutsun dedim.
Herkes gider bir onla kalırım dedi.
Bir o kalsın dedim.
Onsuz yaşayamam, ama onla da olmuyor dedi.
Anladım ki aşık değil benim gibi.

Ben bir o olsun isterim,
Hüznüm de sevincim de o olsun.
Derdim olsun isterim. 
Öleceksem, ecelim olsun.


Harutyun Davulciyan
Harutyun Arto Davulciyan Web Developer

Morbi aliquam fringilla nisl. Pellentesque eleifend condimentum tellus, vel vulputate tortor malesuada sit amet. Aliquam vel vestibulum metus. Aenean ut mi aucto.

Hiç yorum yok :